Erbjudande! - LILLAJUL - LILLEJUL - JULFEST!

Airisto Spa 950 € + 10 € / person + 24% moms
Middag € 42 + 14% moms
Stuga / 200 € + 10% moms

En spännande liten fest på Airisto Spa
Har du redan upplevt många traditionella julpartier? Varför inte få något vanligt? Bara 45 minuter från Åbo. Bra läge - med egen drinkable tillåtet!

Ändå
Avgång med ribbåt från Grand Marina, från Åbo till Aurajoki. För snabba Airiston-överskridanden är alla kunder klädda i räddningsdräkter som håller sina kuddar torra även i hårdare svårigheter. Eller alternativt kan du nå Airisto Span med en abonnemangsbuss.

Ankomst till de atmosfäriska utrymmena i Airisto Span
Njut av välkomsthälsokort och ett litet mellanmål. Därefter tas ljus aktivitet. Hur skulle en Mini Survivor, till exempel?

Bastu
Alla våra bastuanläggningar, utomhuspool, uppvärmd utomhuspool och bubbelpool finns till ditt förfogande. Förutom vårt eget djurliv. Om bastun inte smakar, njut av en avkopplande massage.

Atmosfärisk mat
Middag avnjutas av fantastisk utsikt, i ljusets ljusa ljus och eldstaden.

Firandet börjar
Efter middagen börjar festen, eller i en mening, uppföljaren till Airisto Span. Och ja, discopallo kan hittas - liksom anständiga ljudeffekter!

Boende för festligheter
Ovanför huvudbyggnaden av Airisto Span är Airisto Hill, två renoverade stugor med stora terrasser och fantastisk utsikt. För en större fest kan du hitta en kort promenad till hotellet ..

Om du vill kombinera din fest något speciellt, tveka inte att fråga din egen skräddarsydda erbjudande, till exempel, en guidad jul gädda fångst, villa boende, etc. Vänligen begär offert. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt nu

Vill du ha en "vanlig" Pest/Party & Spa, med kök, grill-och-strand?

Du har hela anläggningen & inkvartering. Ordna en lyckad fest hos oss.

Fråga efter offert!

Kontakta oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tfn: 358(0)50-4022297

airistospa-bbq-
Airisto Spa kalas
Airisto Spa kalas view
Airisto Spa

Mötes- och evenemangsutrymmen

Airisto Spa:s mötes- och evenemangsutrymmen passar utmärkt speciellt för mindre grupper. En spektakulär miljö precis vid stranden i Åbolands skärgård är en upplevelse i sig och bidrar till att palavern löper smidigt. Det trådlösa nätverket upprätthåller kontakten med omvärlden – du kan till och med skicka imponerande hälsningar till kontoret! Självklart har vi all nödvändig rekvisita, blädderblock, videoprojektor, CD-spelare och andra mötestillbehör.

Bilder: Airisto Spa Oy - Copyright © 2016 - All rights reserved

Airisto Spa Conference

Airisto Spa Konferens - Större gruppmöten

Om vårt Relax -rum blir för trångt så kan kanske vår nyrenoverade glasveranda, som också kan mörkläggas, vara ett lämpligare val – med havsutsikt, förstås! Vår glasade och uppvärmda veranda inrymmer 30 personer för möten och för fritid. Om ni är en större grupp finns det även inom ett stenkast från Airisto Spa ett fungerande mötesutrymme för upp till 100 personer.

Möten och arrangemang

Med erfarenhet och professionalism ordnar vi minnesvärda fester, händelser och grunden för effektiva möten. Vi har möjlighet att förverkliga allt från små födelsedagskalas och svensexor till stora bröllop och företagsmöten och WHP (Workplace Health Promotion) - dagar. Alla tjänster ordnas privat, både för privatpersoner och för företag

Vi hjälper dig med:

  • firmafest
  • svensexa
  • födelsedagsparty
  • möhippa
  • högtider

Airisto Spa Party

Bröllop, fester och svensexor

Vill du att din fest skall innehålla intim elegans och en sofistikerad stämning? Eller kanske vill ha mera fling och glitter? Vill du spendera din födelsedag eller svensexa med hög standard i den vackraste skärgården, njutandes i en jacuzzi, men ändå på ett lättillgängligt ställe? Eller har du i drömmarna ett bröllop på stranden med solnedgång vid horisonten.

Airisto Spa hotsauna

Bilder: Airisto Spa Oy - Copyright © 2018 - All rights reserved

Airisto Spa-anläggningen

Separata bastu för män och damer ligger nära utomhuspoolen och den familjevänliga sandstranden.  Spa anläggningen har även en rökbastu

airistospa-spa-ladies
airistospa-spa-gentlemen
airistospa-spa-smoke
Airisto Spa pool

Vad mer finns inom området?

Extra tjänster: hyrbåtar med/utan motor, vattenskoter, kanoter, sup-brädor, hoppmatta, kiosk, hotell, restaurang, m.m

Var ligger Airisto Spa?

Åbo skärgård >> PARGAS >> Airisto >> Adress: Den fiskande kattens gränd 1, 21600 Pargas, Finland

Kartta Parainen

Priser - Bokning - Info

Sänd email till oss för kompletterande info eller ring oss!

email : Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tel: 358-50-4022297

Destination Finland Seaside Kb

Välkommen!